Wij proberen Fitness leuk te maken

Ben je ook zo flauw van al die loze beloftes die fitnesscentra doen? Word je vaak aan je lot overgelaten? Of heb je onvoldoende motivatie om te blijven sporten?

Wij bieden een begeleidingsprogramma dat iedereen kan volgen, ongeacht leeftijd, wensen of getraindheid. Door de vele begeleiding bij “De Sportschool” train je op een doeltreffende, veilige en plezierige manier en zul je makkelijker gemotiveerd blijven en sneller jouw gestelde doelen bereiken.
Door de afwisselende trainingen is er voor ieder wat wils. Afvallen, conditieverbetering, kracht-, & spieropbouw of lichamelijke klachten verminderen?

Groepsgewijs sporten of je eigen weg gaan, fitness bij “De Sportschool” is altijd onbeperkt, 7 dagen per week!

Ons uitgebreide programma kenmerkt zich door:
– Laagdrempeligheid, dus ideaal voor beginners en 55+ers
– Uitstekende (geschoolde) begeleiding
– Veel variatie, dus nooit saai!
– Programma’s voor iedereen, zelfs topsporters
– Individueel of groepsgewijs sporten
– Veel trainingsattributen
– Voedings- adviezen & schema’s voor optimaal herstel, opbouw of juist gewichtsverlies
– Lifestyle adviezen voor ontspanning, herstel en verzorging

Alle begeleide trainingen bij “De Sportschool” zijn in circuitvorm d.w.z. de diverse kracht-, stabiliteit- & mobiliteitsoefeningen die je doet worden met maar ook zonder fitness- & cardiotoestellen gedaan, er wordt ook veel gewerkt met vrije gewichten, elastieken en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht.
Je werkt groepsgewijs (Circuittraining) onder begeleiding van een geschoolde instructeur, zo heb je alle voordelen van een Personal Trainer zonder die torenhoge tarieven!

Wil je liever zelfstandig sporten dan kunnen we voor jou een persoonlijk schema maken (maatwerk!) afgesteld op jouw doelen. Een schema dat we elke 6 weken wijzigen & opbouwen uitgaande van jouw eigen niveau. Natuurlijk stellen we samen met jou de doelen voor de langere termijn omdat dit realistischer en haalbaarder is. En dankzij onze uitgebreide faciliteiten en trainingsmogelijkheden kun je steeds weer andere oefeningen doen voor alle spiergroepen en alle mogelijke bewegingen, het wordt dus nooit saai op deze manier!

Fitness wordt weer leuk maar vooral effectief! 

[There’s no elevator to succes, you have to take the stairs]