Profielen medewerkers

Richard

Richard Moorman (1975)

Emmenaar, geboren en getogen in Zuid Oost Drenthe. Altijd een passie voor sport gehad en meerdere sporten beoefend waaronder; voetbal, judo, karate, boksen, snowboarden, fitness, ATB, wielrennen en Olympisch gewichtheffen.
Het coachen en trainen van mensen en ze hierdoor fitter, sterker, en gezonder krijgen geeft mij een zeer voldaan gevoel. Ik probeer mensen bewust te maken van het belang om regelmatig te trainen en ook de noodzaak om een beetje verstand te hebben van onze (gezonde) voeding want voeding is de basis van onze gezondheid.
Door mensen wat te leren hierover kan men eenvoudiger zelf de goede keuzes maken.
Maar balans moet er natuurlijk ook zijn; tijd voor ontspanning is essentieel in deze drukke, hectische tijden.

Opleidingen:


Ron Wever

Ron Wever (1989)

Geboren in Winschoten en sinds 2016 woonachtig in Wedde met mijn vrouw en 2 kinderen.
Ik ben sinds mijn 5’de al met sporten bezig en vind veel verschillende sporten leuk om te doen. En het verleden sporten gedaan als; voetbal, basketbal, volleybal, tennis, hardlopen en ATB-en. Momenteel vooral bezig met fitness en gewichtheffen en wanneer ik het kan bezetten op de zondagochtend een wedstrijdje voetballen. Naast sporten kan ik ook mijn energie kwijt als drummer van een rockband.
In 2012 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Naast mijn baan bij De Sportschool ben ik ook werkzaam binnen de medische training bij een fysiotherapiepraktijk, wat de combinatie zeer leuk maakt!
Ik hou er van om met mensen bezig te zijn en te helpen bij het bereiken van hun doelen.
Graag zie ik je bij De Sportschool om ook jou te helpen jouw doel te bereiken! Ik heb er zin in!


Opleidingen:

  • Sport gezondheid, Hanzehogeschool Groningen
  • Sportmassage, Hanzehogeschool Groningen 
  • Sport en voeding
  • Fitnesstrainer 
  • Overgewicht, afslanken en leefstijl
  • Rugtriatlon
  • COPD en Diabetes
  • Gewichtheftrainer niveau 1 & 2


Leroy Prins (1998)

Geboren en getogen in Schoonoord.
Pas begonnen aan de opleiding sport en bewegen op het Deltion college. Dankzij deze opleiding ook veel verschillende sporten beoefent en geleerd, waaronder: voetbal, korfbal, basketbal, volleybal, zwemmen, turnen, judo en kickboksen. Zelf altijd al aan fitness gedaan hier in de sportschool sinds m’n 16-de. Ook altijd erg leergierig geweest als het gaat om trainen en voeding, ik kan er daarom ook uren over praten. Vandaar de uiteindelijke keus van de opleiding S&B na jaren in de horeca te hebben gewerkt. Sporten blijft toch echt mijn passie.